Heathen имаат ново спотче

Heathen имаат ново спотче

Heathen издадоа анимирано спотче за „Sun in My Hand“, која се наоѓа на нивниот тазе албум „Empire of the Blind“. Албумот официјално излезе завчера. Одлична балада, нешто што за Heathen е традиција. И тоа добра.