Heathen срамежливо најавуваат нов албум

Heathen срамежливо најавуваат нов албум

Новиот албум на Heathen се вика „Empire Of The Blind“, а ќе излезе подоцна годинава (точен датум не е објавен). Нема ни насловна за албумот. Засега единственото нешто со кое се најавува албумот е кратко трејлерче…