Hellvetica(Ch) и Inner Hate во Скопје! 04.05.2020 МКЦ бифе

Hellvetica(Ch) и Inner Hate во Скопје! 04.05.2020 МКЦ бифе

Thrash with Attitude!!
Или New wave of old school thrash metal, како сакате, е слоганот под кој се забавуваат Hellvetica од Лензбург, Швајцарија!

Бенд со топ експлозивни свирки и мрсен звук кој воопшто не се заебава кога станува збор за сериозноста на нивната музика.
Формирани се 2008ма и до денес не запираат со изданија и свирки низ цела Европа.
Against the odds и BFJ се последните нивни изданија со кои успеваат ептен да го привлечат вниманието на металската јавност.
INNER HATE од Кичево последно го превртеа МКЦ на Лузер фест и се бенд што дефинитивно треба почесто да се на бина и да газат бескомпромисно како што знаат.

Карта за свирката е 200 денари во претпродажба и 300 денари на врата!
Билети ке може да си набавите од петок 14.02.2020 на билетарата на МКЦ и онлајн на bileti.mkc.mk

Се гледаме во бифето на МКЦ на 4ти Мај на торнадо од дисторзии \m/

Support the fucking underground!!