Hideous Divinity имаат нов албум

Hideous Divinity имаат нов албум

Hideous Divinity се брутални младиќи од Рим. Свират технички, брутален (и полетен) дет метал со интересно-мелодични солажи. Не сум стручен за овој правец ама бендов звучи интересно. Албумот им се вика „Simulacrum“, а излегол точно пред една недела. Еве и како звучи…