И Amon Amarth снимија спот

И Amon Amarth снимија спот

„Berserker“ излезе минатиот месец и веќе е преџвакан и соџвакан. Арно ама денес имаме можност да го видиме спотот за „Mjölner, Hammer Of Thor“. Песната е добра, забавна, а спотот е класична аксесориографија за Amon Amarth.