И Arsis најавуваат нов албум

И Arsis најавуваат нов албум

После изданиска пауза од цели 5 години, Arsis најавуваат нов албум за ноември годинава. Албумот се вика „Visitant“, а имаме можност да го видиме спотот за првата песна од албумот „Tricking the Gods“.