И Firespawn имаат нов спот

И Firespawn имаат нов спот

Firespawn за четири години успеаја да набилдаат солидна дискографија и, како ветеранска дет метал екипа, секогаш да имаат нешто ново да понудат. Новиот албум „Abominate“ излегува следнава недела, а денес имаме можност да го видиме спотот за одличната (ама одлична!) „ The Gallows End“.