И Katatonia имаат нова песна

И Katatonia имаат нова песна

Па, нормално дека ќе имаат, утре официјално излегува „City Burials“. Претпоставувам дека веќе имате претстава како ќе звучи албумот зашто ова е веќе трета песна што имаме можност да ја слушнеме од него. Овојпат станува збор за „The Winter of Our Passing“.