И Korpiklaani имаат ново спотче

И Korpiklaani имаат ново спотче

Следниот месец го очекуваме и новиот албум на Korpiklaani. „Kulkija“ излегува на 7 септември преку Nuclear Blast. Дотогаш, уживајте во „руралното“ спотче за „Henkselipoika“.