И (кутрите) In Flames најавуваат нов албум

И (кутрите) In Flames најавуваат нов албум

Од светот на поп-металот имаме дојава дека кутрите напатени души ќе издадат нов албум во март следната година. Албумот се вика „I, the Mask“. Како (ѓоамити) звучи тоа, имаме можност да оцениме преку двете песни што решија уште сега да ги објават. Имаме можност да ги слушнеме лошата „I Am Above“ и уште полошата „(This Is Our) House“.