... и малку фолк...

... и малку фолк...

… ама фински. И Korpiklaani почастија доста музика од новиот албум. Овојпат снимија спот за „Niemi“, втората песна од „Jylhä“, кој треба да излезе на почетокот на февруари. Претпоставувате, весел металски фолк. Само што овојпат спотот е снимен ноќе. :D