... и малку старошколски дет метал.

... и малку старошколски дет метал.

Skeletal Remains доаѓаат од фино местенце, од Калифорнија. Свират одличен старошколски дет метал, а имаат и солидна дискографија. Пред десетина дена излезе нивниот нов албум „The Entombment of Chaos“, кој звучи мамојебачки, нормално, за оние што се ложеле на дет метал во деведесеттите. А, башка, мислам дека миксот е на Ден Свано, кој знае, знае…