И Misery Index снимија нов спот

И Misery Index снимија нов спот

Иако „Rituals of Power“ излезе во март годинава, Misery Index се обидуваат да ја одржат актуелноста на новиот албум. Овојпат снимија спот за втората песна од албумот „Decline and Fall“.