И нова песна од Carcass

И нова песна од Carcass

Иако месецов требаше да издадат албум, сето тоа се одложи заради пандемијава. Како и да е, во октомври ќе издадат ЕР издание („Despicable“), веројатно ко загревање за албумот. Е, арно ама имаме можност да слушнеме и нова песна. „The Living Dead at the Manchester Morgue“ звучи баш како што треба. Ко некоја прошетка низ сите нивни претходни албуми. Одлично, одлично!