И Paradise Lost снимија нов спот

И Paradise Lost снимија нов спот

Не дека Paradise Lost се виновни/одговорни за појавава ама ќе престане ли некоаш ова тренди комбо „малце рикаме, малце пееме“? Аман!!! Инаку, да, веста беше дека снимија спот за песната „Fall from Grace“ која се наоѓа на нивниот нов албум „Obsidian“ кој ќе излезе кон средината на мај.