И уште една нова песна од Evergrey

И уште една нова песна од Evergrey

„The Atlantic“ излегува следната недела, а Evergrey се потрудија да слушнеме што повеќе музика од новиот албум пред да излезе. Овојпат ја преслушуваме „Currents“. Одлична и со прилично нова енергија и свежина!