И во Германија има викинзи

И во Германија има викинзи

Horrizon се мелодичен дет метал (викинг) бенд. Бендот е прилично млад ама ми фати увце новиов албум, „World of Pain“. Албумот излезе пред една недела и мислам дека вреди да се слушне. Звучи доста енергично и има „поштени“ мелодии. А и добро вози. Дечките снимија и спот за првата песна од албумот „Once in a While“.