И Voivod имаат ново ЕР

И Voivod имаат ново ЕР

Новото ЕР на Voivod се вика „The End of Dormancy“, а ќе излезе дури во јули. ЕР-то се врти околу „The End of Dormancy“ за која снимија одличен спот, но на песната има и „додатоци“. Поточно верзијата е со труби, тромбони и саксофони.