И Wilderun имаат нов албум

И Wilderun имаат нов албум

Иако не сум многу, многу по вакви рабоќе ама ај. За оние што не знаат, Wilderun се Американци што свират прогресивен, симфо-фолк метал. Како звучи тоа? Денес официјално им излегува новиот албум „Veil of Imagination“, па затоа имаме можност и да слушнеме една песна од него.