Интересен колумбиски метал

Интересен колумбиски метал

No Raza се дет метал бенд оформен во Колумбија, но подоцна преселени на Флорида. Како и да е, на 20 март го издадоа нивниот нов албум „Transcending Material Sins“. Како што можеме да слушнеме од „On the Verge of Dying Out“, станува збор за мешавина на Fear Factory со троа старошколски дет метал. Како и да е, интересен звук, иако не сум голем фан на пропелери…