Интересни Чеси

Интересни Чеси

Innersphere се млад дет метал бенд од Пилсен, Чешка. Во основа станува збор за некаков мелодичен дет бавен метал (мене дури и накај дум ми удира) ама звучи интересно, компактно. Вчера го издадоа својот втор албум „Omfalos“ и снимија спот за насловната песна. Еве како звучи сето тоа.