Интересни Италијанци

Интересни Италијанци

Stortregn се металчишта од Џенова, Италија. Свират некаков микс од дет метал, блек метал и прогресив. Иако не сум по вакви комбинаторики, ова ми звучи доста добро. Нивниот петти студиски албум „Impermanence“ официјално излезе вчера и е достапен за слушање во целост. Бујрум.