Излезе првиот албум на Vehementor

Излезе првиот албум на Vehementor

Кичевчаните Vehementor денес официјално го издаваат својот прв албум „Dungeons Of Grotesque Symmetry“. Албумот е достапен за слушање во целост, а звучи многу, многу добро. Уверете се!