Какво песниште од Benediction

Какво песниште од Benediction

Веќе знаеме дека следниот месец ќе го издадат „Scriptures“, за кој веќе однапред знаеме дека ќе звучи одлично. Вакви фаци не пишуваат кич литература, туку исклучиво лектири. Денес, после подолги години, имаме можност да видиме нов спот, и тоа за песната „Stormcrow“. Песната: одлична. Дејв Инграм: „сакам да си пијнам“….