Картите за Marduk во продажба од петок (28.12.2018)

Картите за Marduk во продажба од петок (28.12.2018)

Почнуваме со продажба на карти во петок во 12 часот!!
800 денари во претпродажба.
1000 денари на врата
Карти може да набавите на билетарата на МКЦ, онлајн на bileti.mkc.mk и на сите продажни места на mktickets.mk.
Heavy New Year to everybody!!! \m/