Kataklysm имаат анимиран спот

Kataklysm имаат анимиран спот

Ова со анимираниве спотчиња како некое трендче да стана. Идејата е добра ама сепак…. Kataklysm решиле да направат анимирано спотче за „…and Then I Saw Blood“. Песната се наоѓа на нивниот нов албум „Meditations“ кој излезе во јуни годинава. За жал, потпросечен албум за нивни стандарди…