Kataklysm имаат уште еден нов спот

Kataklysm имаат уште еден нов спот

До излегувањето на „Unconquered“ има уште еден месец а Kataklysm веќе имаат и втор спот. Со првата песна бев малку воздржан ама со вторава се стекнува впечаток дека „Unconquered“ ќе биде добар албум. Одлични рифови, одлична мелодика, малку генеричка продукција ама тоа е тоа. Како и да е, „Underneath The Scars“ звучи сосема солидно.