Katatonia имаат нов спот

Katatonia имаат нов спот

Новиот албум на Швеѓаниве, „City Burials“ излегува кон крајот на април, а во меѓувреме решија да снимат спот за „Behind the Blood“. Како не-фан на Katatonia морам да признаам дека песнава ми е одлична.

А, да не заборавиме дека и пред спотот стримуваа уште една (додуша, подепро-баладна) песна, „Lacquer“.