Katatonia најавуваат нов албум ама со нова песна

Katatonia најавуваат нов албум ама со нова песна

Новиот албум на Katatonia се вика „City Burials“ и ќе излезе кон крајот на април. А ако се прашувате како звучи, тогаш читате зборови од погрешен човек. Депро-баладски-меланхоличен електро поп рок. Мене ак ме најдовте, „Lacquer“ звучи така.