King Diamond се враќа

King Diamond се враќа

После цели 12 години стагнација, стариот вампир се враќа со нешто свежо. Денес официјално излезе нов сингл, насловен „Masquerade of Madness“. Инаку, маскарадата ќе се најде на следниот двоен албум на King Diamond (според зборовите на стариот вампир, се работи за концептуална хорор приказна) кој ќе излезе следната година (нема точен датум). Ах, да, албумот ќе се вика „The Institute“.