Кога е од Стокхолм мора да е...

Кога е од Стокхолм мора да е...

…феноменален дет метал. Lik се ветеранска екипа и постојат точно 5 години. Листата на бендови кај што свиреле ликовиве е огромна, па затоа ќе скокнеме на делото. „Misanthropic Breed“ е нивниот втор албум кој излезе пред две недели и звучи како што и треба да звучи шведски дет метал во најдобра форма. За да се уверите, ѕирнете го спотчето за „Decay“.