Кој е за малку дум?

Кој е за малку дум?

И Pallbearer снимија нов спот. Со тоа го најавуваат „Forgotten Days“ кој треба да излезе во октомври годинава. Спотот е за насловната песната од албумот и звучи добро. А особено добра е солажичката.