Конечно, нова песна од Napalm Death

Конечно, нова песна од Napalm Death

Napalm Death неодамна најавија дека нивниот нов албум „Throes of Joy in the Jaws of Defeatism“ ќе излезе во септември, а денес имаме можност и да намирисаме како ќе звучи. „Backlash Just Because“ звучи одлично, како сублимат од сите периоди на бендот. Некако кратка песнава или мене така ми се чини?