Korpiklaani имаат нов спот

Korpiklaani имаат нов спот

Новиот албум на Korpiklaani излегува на почетокот од септември, а во меѓувреме снимија уште едно спотче и издадоа сингл за песната „Aallon Alla“. Таманско загревање за албумот.