Korpiklaani имаат нов спот

Korpiklaani имаат нов спот

Korpiklaani снимија нов спот со кој го најавуваат својот следен албум „Jylhä“, кој треба да излезе на почетокот од февруари следната година. Станува збор за одличната „Sanaton maa“.