Korpiklaani имаат новo lyric video

Korpiklaani имаат новo lyric video

Не ја разбирам потребата од lyric video откако албумот веќе излегол и практично сè што промовира песната е веќе објавено. Како и да е, Korpiklaani издадоа lyric video за песната „Kuin korpi nukkuva“, која се наоѓа на нивниот последен албум „Kulkija“. Албумот излезе на почетокот од минатиот месец. Уживајте во интересното танго кое веќе го знаете…