Lamb of God имаат нов спот

Lamb of God имаат нов спот

Новиот self titled албум на Labm of God официјално излегува денес, а за таа прилика решија да снимат спот за песната „Gears“. Нема многу што да се опишува, барем мене ова ми звучи као класичен Lamb of God. Како и да е, бујрум спотчето.