Lamb of God имаат нов спот

Lamb of God имаат нов спот

На почетокот на месецов Lamb of God го издадоа синглот „Ghost Shaped People“, со кој веројатно и најавуваат нешто ново. Во меѓувреме се потрудија тоа и да го промовираат со спот, звучи солидно, но Lamb of God не се моја шолја чај.