Lamb of God најавуваат нов албум

Lamb of God најавуваат нов албум

Новиот албум на Lamb of God се вика „Lamb Of God“, а ќе излезе дури на почетокот на мај годинава. Засега нема звуци, освен стандардната процедура, насловна и листа со песни.

01. Memento Mori
02. Checkmate
03. Gears
04. Reality Bath
05. New Colossal Hate
06. Resurrection Man
07. Poison Dream
08. Routes
09. Bloodshot Eyes
10. On The Hook