Либански метал

Либански метал

Kaoteon се дет/блек метал бенд од Бејрут, Либан. Постојат цели 18 години и зад себе имаат два студиски албуми, а третиот, „Kaoteon“ (илити self titled) излегува за неколку дена. За да не се прашувате за што станува збор, имаме можност да ја слушнеме втората песна од албумот „Sun of the East“.