Machine Head имаат нов сингл

Machine Head имаат нов сингл

И така Machine Head се изгубија во времето и просторот. Трае ова од поодамна, не е од вчера ама мислам дека со новиов сингл практично го допреа дното. Практично, Machine Head се новите Limp Bizkit или можеби нешто уште поблуткаво. Како и да е, новиот сингл се вика „Circle The Drain“, па на кој му се оди по голема нужда во следните четири минути, бујрум.