Machine Head имаат нов спот

Machine Head имаат нов спот

Machine Head ја продолжуваат серијата синглови, па така овојпат снимија спот за „My Hands Are Empty“, синглот кој официјално излегува денес. Machine Head одамна не ги коментирам така што останува да си слушнете…