Machine Head: „Triple Beam“

Machine Head: „Triple Beam“

Machine Head решија да издадат lyric видео за „Triple Beam“, после цели 9 месеци од излегувањето на нивниот последен албум „Catharsis“. Во меѓувреме, во бендот се случуваат турбуленции, поточно, паметните луѓе си заминуваат, а рестото останува да готви вакви манџи како „Catharsis“.