Malevolent Creation имаат нов спот

Malevolent Creation имаат нов спот

„The 13th Beast“ излезе пред неколку дена, а Malevolent снимија црно-бел спот за килер песната „Release The Soul“. Опасно добро, опасно металски, по сите прописи!