Malevolent Creation најавуваат нов албум

Malevolent Creation најавуваат нов албум

После четири години од претходниот албум, Malevolent Creation сигнализираат дека уште можат да возат. Новиот албум „The 13th Beast“ ќе излезе во јануари следната година. Засега нема нови звуци, само основни информации.

01. End The Torture
02. Mandatory Butchery
03. Agony For The Chosen
04. Canvas Of Flesh
05. Born Of Pain
06. The Beast Awakened
07. Decimated
08. Bleed Us Free
09. Knife At Hand
10. Trapped Inside
11. Release The Soul