Malist со нов албум

Malist со нов албум

Malist е блек метал бенд од Русија, всушност се работи за one man show. Нема бенд, еден човек стои зад целата приказна. Пред неколку дена го издаде својот втор студиски албум „To Mantle the Rising Sun“ кој звучи одлично во најмала рака. Имаме можност да го преслушаме во целост.