Малку експерименталии

Малку експерименталии

Aseitas се будали од Портланд. Млад бенд (оформени 2017) а веќе имаат два албуми. Свират експериментален дет метал со хардкор напливи ама тоа не е се. Како и да е, нивниот втор албум „False Peace“ официјално излезе вчера, а еве и како звучи.