Малку германски епски дум...

Малку германски епски дум...

Fvneral Fvkk се германски дум бенд кој е нов на сцената. Постојат од 2015 година, а првиот албум го издадоа пред една недела. Иако не сум по думови, морам да признаам дека Fvneral Fvkk креираат интересни атмосфери. А она што е најдобро на албумов е како звучат гитарите. Албумот е достапен во целост, така што ко воли нек изволи.