Marduk / Valkyrja во Скопје! 23.04.2019 МКЦ!

Marduk / Valkyrja во Скопје! 23.04.2019 МКЦ!

Terrorvoid Promotions со особено црнило ви претставува!!!

После 11 години од нивниот легендарен концерт во Кастро, и после два откажани концерти, Marduk конечно во Скопје.
Панцер дивизијата од Шведска на нивниот трет дел од VIktoria турнејата доаѓа да ни објасни зашто се страв и трепет на светската блек метал сцена.
Без помпи, без драми и играња.
Чист блек метал холокауст како што требало да биде.
Valkyrja исто така промовираат нов албум и ке бидат идеалнно загревање пред Marduk.
Концертот ке биде во Младинскиот Културен Центар во Скопје.
Карти во претпродажба 800 денари.
На врата 1000 денари.
Може да ги набавите на билетарата на MKC, онлајн на bileti.mkc.mk, и на сите продажни места преку мрежата на mktickets.mk
Метал будењето продолжува!!!
Keep supporting the spirit of the underground!!