Mastodon имаат нов спот

Mastodon имаат нов спот

Иако не се работи за најава на нов албум, ова секако е добра вест. Mastodon денес издаваат компилација со раритети („Medium Rarities“) така што имаме можност да слушнеме нешто ново. Спотот е за првата песна од изданието „Fallen Torches“.